Ford Fiesta 1,0 80hv Start/Stop M5 Titanium 5-ovinen 2015 34000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  34000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 99
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus RSH-766

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja ESP – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Ilmastointi – Manuaalinen Suomi-auto Suomi-auto Etuistuimet – Comfort-muotoillut Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 2-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Kuljettajan istuin manuaalisesti 4-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Lämmitettävät, 2-portainen lämpötilan säätö Etuistuimet – Pääntuet – Korkeussäädettävät Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Kahdet renkaat Ajotietokone Takalasin pyyhin – Pesurilla Tuulilasinpyyhkijät – Automaattiset sadetunnistimella (sis. automaattisesti himmentyvä taustapeili) Turvatyynyt – Kuljettajan ja etumatkustajan, Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä, Kuljettajan polviturvatyyny, Sivuturvatyynyt edessä, Sivuturvaverhot ABS – Lukkiutumattomat jarrut elektronisesti ohjatulla jarrutusvoiman tasaimella (EBD) Ikkunat – Edessä sähkötoimiset, kuljettajan ikkuna yhdella painalluksella ylös/alas Ohjauspyörän etäisyyden säätö – ylös/alas, eteen/taakse Ford Easy Fuel – Korkiton polttoaineen tankkausjärjestelmä
Vaihtoautokysely