TOYOTA RAV4 Plug-in Hybrid 2,5 AWD-i Active Business 1-om.Suomiauto,2xrenkaat 2021 29000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 49900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  29000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 22
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus GOP-323

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Suomi-auto 1 omistaja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Nelivedon pyöräkohtaisen voimanjaon näyttö mittariston monitoiminäytöllä Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi Navigointijärjestelmä internetin kautta päivitettävillä Euroopan kartoilla Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutusvahti (RCTA) Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys ISOFIX -kiinnityspisteet (takaistuimella) Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö
Vaihtoautokysely