VOLVO V90 D3 Momentum aut Huippuhyvin huollettu ja pidetty. 2018 86400km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 27900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  86400km
 • Moottoritilavuus 1969
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 157
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus FOG-259

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Automaattivaihteisto Geartronic 6-vaihteinen Täydellinen huoltokirja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Pysäköintitutka taakse (529) Pysäköintitutka taakse (529) Webasto/Eber Vähän ajettu Ajovakaudenhallintajärjestelmä ESC Automaattinen ilmastointi ECC Sisäilman laatujärjestelmä AQS Start/Stop -järjestelmä Etuistuimien sähk.korkeuden ja ristiseläntuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimen selkänojat alastaitettavat 40/60 Aktiivinen kaistallapitoavustin Etäisyysvahti Mukautuva vakionopeudensäädin jono- ja ajoaputoiminnolla Nopeudenrajoitin Ajotietokone Sadetunnistin
Vaihtoautokysely