HONDA Civic 5D Diesel 1,6 Comfort Erityisen hyvin pidetty,Tästä järkiauto pienellä kulutuksella. 2014 132000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  132000km
 • Moottoritilavuus 1597
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 94
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus JJI-429

Lisätiedot: Erityisen hyvin pidetty. Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSA) Automaatti-ilmastointi Huippusiisti Huippusiisti Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Joutokäynnin sammutusautomatiikka KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Lämmitettävät istuimet (edessä) Niskavammoja ehkäisevät etuistuinten niskatuet Vakionopeussäädin nopeudenrajoittimella Suomenkielinen i-MID monitoiminäyttö Sivuturvaverhot (edessä ja takana) Etumatkustajan poiskytkettävä SRS-turvatyyny Kuljettajan i-SRS-turvatyyny (kaksivaiheinen) Sivuturvatyynyt (edessä) Etujarrut 16″ tuuletettu jarrulevy Hätäjarrutustehostin (BA) Mäkilähtöavustin (HSA)
Vaihtoautokysely