TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Premium 1-om.Suomiauto,huippuvarusteet. 2019 105000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 37900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  105000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 131
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus CNP-575

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja,tehdään vielä 105000 km huolto 1 omistaja KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ympäristön 360° kamera Ympäristön 360° kamera Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Nahkaverhoilu Etuistuinten tuuletus Webasto verkkovirralla toimiva lisälämmitin 3 kW/230V, Hybrid, eThermo Top Navigointijärjestelmä Euroopan kartoilla Suomi-auto Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Adaptiivinen vakionopeussäädin Pysäköintitutka edessä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi AWD-i -älykäs nelivetojärjestelmä takasähkömoottorilla ja muuttuvalla voimanjaolla Nelivetojärjestelmän Trail-ominaisuus jumittuneen ajoneuvon irroittamiseksi
Vaihtoautokysely