SUZUKI VITARA 1,6 VVT 4WD GL+ 5MT 2016 68000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  68000km
 • Moottoritilavuus 1586
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus ESB-643

Lisätiedot: Neliveto Ajovakauden hallintajärjestelmä Ilmastointi, automaattinen Webasto, kauko-ohjain. Kahdessa osassa (60/40) taitettava takaselkänoja Kahdessa osassa (60/40) taitettava takaselkänoja Penkinlämmittimet edessä Mukautuva vakionopeudensäädin Ajotietokone Turvaverhot edessä ja takana Tummennetut taka- ja sivulasit B-pilarista taaksepäin Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle Sähköikkunat edessä ja takana Audion ja vakionopeudensäätimen käyttökytkimet ohjauspyörässä Hands Free -käyttökytkimet Ohjauspyörän syvyys- ja korkeussäätö Ohjauspyörän nahkaverhoilu MirrorLink Suzuki Smart Audio 7″ kosketusnäyttö
Vaihtoautokysely