Toyota Avensis 1,8 Valvematic Linea Sol Wagon 2012 156000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2012
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  156000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 153
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus XJZ-841

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vaihtamisen merkkivalo Navigointijärjestelmä Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Huoltokirja Huoltokirja VSC+ -ajonvakautus Automaattinen ilmastointi Suomi-auto Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan ristiseläntuen sähkösäätö Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimet: kääntyvät istuinosat Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Kahdet renkaat Vakionopeudensäädin Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Sadetunnistin
Vaihtoautokysely