Mazda Mazda6 Sport Wagon 1,8 90Y Edition 5MT 5ov W3K 2010 122000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 10900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  122000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 165
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus OZK-810

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Ajovakauden- ja luistonestojärjestelmät (DSC: Dynamic Stability Control & TCS: Traction Control System) Ilmastointi, automaattinen Karakuri-istuinmekanismi Kyynärnoja edessä ja takana Kyynärnoja edessä ja takana Tavaratilan laajennus takaistuimia taittamalla; 60/40 -suhteessa Vakionopeudensäädin ja säädettävä nopeusrajoitin Ajotietokone, Ulkolämpötilamittari Ikkunaturvaverhot Sadetunnistin Kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS), Jarruvoiman tasausjärjestelmä (EBD), Hätäjarrutehostin (EBA) Automaattisesti himmentyvä sisätaustapeili Sähköisesti korin myötäisesti taitettavat ulkotaustapeilit Sähkötoimiset ikkunannostimet; edessä sekä takana Ohjauspyörän korkeuden ja etäisyyden säätö Ohjauspyörän audiosäätimet Nahkaverhoiltu ohjauspyörä Mäkilähtöavustin (HHA) Takalukitusjärjestelmä
Vaihtoautokysely