OPEL ASTRA 5-ov Innovation Plus 150 Turbo A 2019 73000km, Jeni-AutoCenter, 16700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  73000km
 • Moottoritilavuus 1399
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 154
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus MNV-264

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutustutkat taakse ESP-ajonvakautusjärjestelmä Automaatti-ilmastointi, kaksivyöhykkeinen Huippusiisti Huippusiisti 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja Etuistuinten pääntuet, säädettävät Etumatkustajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Kuljettajan istuimen kuusisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Urheiluistuimet edessä, valinnainen Innovation veloituksetta Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Ajotietokone Aluvanteet Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja verhoturvatyynyt Tummennetut takasivulasit ja takalasi Oikea etuturvatyyny poiskytkettävissä ABS-jarrut, levyt edessä ja takana, hätäjarrutustehostin ja kaarrejarrutuksen hallinta
Vaihtoautokysely