VOLKSWAGEN JETTA Luxline 1,4 TSI 92 kW (125 hv) DSG-automaatti 2017 80000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  80000km
 • Moottoritilavuus 1395
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 116
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus FMP-902

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP-ajonvakautusjärjestelmä Täysautomaattinen Climatronic-kaksialueilmastointi Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Säädettävä keskikyynärnoja edessä säilytyslokerolla, takana kaksi ilmasuutinta Monitoiminäyttö Plus. Opastuskielet englanti ja saksa. Ikkunaturvaverhot sivuikkunoissa ja sivuturvatyynyt etuistuimissa Matkapuhelinvalmius Bluetooth Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Mäkilähtöavustin Metalli- ja helmiäisvärit Polttoainekäyttöinen lisälämmitin. Kauko-ohjain ja ajastin. Radio RCD 510
Vaihtoautokysely