Toyota Proace L2 2,0 D 145 Automatic Edition 5-ovinen 2021 16000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 37900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  16000km
 • Moottoritilavuus 1997
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Pakettiauto
 • CO2-päästöt 198
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus IOT-926

Lisätiedot: Esittelyauto ALV-vähennyskelpoinen KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Peruutustutka, sensorit takana Peruutustutka, sensorit takana Suomi-auto Luistonesto (TRC) Käsisäätöinen ilmastointilaite 1 + 2 -istuimet Kuljettajan istuin, säädettävä ristiselän tuki Kuljettajan kyynärnoja Smart Cargo, keski-istuimen selkänojasta taittuva, kääntyvä pöytätaso Kahdet renkaat Smart Cargo, ylöstaittuva etumatkustajan istuin Vakionopeussäädin + nopeudenrajoitin Lämmitettävät tuulilasin pesurin suuttimet Takalasin lämmitin Takalasinpyyhkimen tihkuasento Tuulilasi: akustisesti eristetty Tuulilasinpyyhkimet: sadetunnistimen ohjaamat automaattitoimiset
Vaihtoautokysely