TOYOTA Yaris 1,5 VVT-iW Active Multidrive S 2022 9000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 21900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  9000km
 • Moottoritilavuus 1490
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 121
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus CPR-691

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Peruutuskamera Plus-paketti (1.5 VVT-iW Active) Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Manuaalinen ilmastointi Start/stop-järjestelmä 60:40 -suhteessa alas taittuvat takaistuimet Istuimien tumma kangasverhoilu (FB20) Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i), toiminta alkaen 40km/h ylöspäin Takalasin lämmitys Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kahdeksan SRS-turvatyynyä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Mäkilähtöavustin (HAC) Lämmitettävät ulkopeilit Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö
Vaihtoautokysely