TOYOTA CAMRY 2,5 Hybrid Active 2019 31000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  31000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 120
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus JLH-460

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu Sisustan tumma tyyli tummalla nahkaverhoilulla 1 omistaja Talvirenkaat aluvantein Talvirenkaat aluvantein Peruutuskamera mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutkat edessä ja takana, yhteensä 4 tunnistinta Huoltokirja Ajonvakautusjärjestelmä (VSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Niskatuet takana 3kpl Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Sähkösäätöinen matkustajan istuin Mukautuva vakionopeussäädin (ACC) Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Kuljettajan ja matkustajan sivuturvatyynyt
Vaihtoautokysely