TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD Premium 2018 195000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 28900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  195000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 152
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus BVE-416

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Toyota Touch® with Go Plus -mediakeskus navigoinnilla Panoraamakamera Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Pysäköintitutkat edessä ja takana Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Suomi-auto Vetokoukku 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Kuljettajan istuimen sähkötoiminen etäisyyden ja korkeuden säätö ja ristiseläntuki Adaptiivinen vakionopeussäädin Kahdet renkaat Ikkunatummennukset takana Lämmittettävä tuulilasin alareuna Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin UV-lasit edessä ja takana Seitsemän SRS-turvatyynyä, Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Lukkiutumattomat jarrut (ABS) elektronisella jarruvoimien jaolla (EBD) ja hätäjarrutehostin (BA) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Ohjauspyörän korkeuden säätö ja etäisyyden säätö
Vaihtoautokysely