HYUNDAI i20 5d 1,2 5MT Classic 2013 59000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 7790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  59000km
 • Moottoritilavuus 1248
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 114
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CIS-325

Lisätiedot: Tästä vähän ajettu järkiauto KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen huoltokirja Kahdet renkaat ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä 60:40 suhteessa jaettava takaistuin ISOFIX kiinnikkeet lastenistuimille takaistuimella Istuinlämmitys etuistuimella Kuljettajan istuimen korkeussäätö Säädettävät pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Ajotietokone (käyttökielinä mm. englanti, ruotsi ja saksa) Turvaverhot edessä ja takana Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt etuistuimilla Hätäjarrutustehostin (BAS) Lukkiutumattomat ABS-jarrut elektronisella jarruvoiman jaolla (EBD) Sähkötoimiset lasinnostajat etuovissa Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Audiosäätimet ohjauspyörässä
Vaihtoautokysely