Toyota Aygo X 1,0 VVT-i Style Multidrive S 2022 2000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 19900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  2000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 113
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ZOK-662

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutkat edessä ja takana Pysäköintitutkat edessä ja takana Luistonesto Yksialueinen automaatti-ilmastointi 50:50 -suhteessa alas taittuvat takaistuimet Istuimien musta kangasverhoilu korinvärisin sivuosin (FB30/40/60/80) Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lastenistuimen Isofix-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet takana (2 kpl) Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i), toiminta alkaen noin 30 km/h ylöspäin Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Takalasien ikkunatummennukset Takalasin lämmitys Ulospäin raottuvat lasit takana Hätäjarrutehostin (BA)
Vaihtoautokysely