SKODA Octavia Combi 1,5 TSI Style BusinessLine DSG Autom. 2019 50000km, Jeni-AutoCenter, 25400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  50000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ERK-410

Lisätiedot: Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö Tavaratilan ja matkustamon väliverkko Digitaalinen mittaristo Traveller Assistant – Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaukovaloavustin, Kaista-avustin ja Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8,0″ värillinen kosketusnäyttö Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) Intelligent Parking Distance Assistant – Älykäs pysäköintitutkajärjestelmä (Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa) ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB Irrotettava vetokoukku Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Taitettava selkänoja etumatkustajan istuimessa Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 3 vuotta Taitettava selkänoja etumatkustajan istuimessa Takaistuimien lämmitys Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kolme muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Ikkunaturvatyynyt SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Hill Hold -järjestelmä Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuvat ulkopeilit
Vaihtoautokysely