Suzuki Vitara 140 BOOSTERJET 4WD GL+ 6AT 2019 59000km, Jeni-AutoCenter, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  59000km
 • Moottoritilavuus 1373
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 172
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus COA-231

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Huoltokirja Ajovakauden hallintajärjestelmä Ilmastointi, automaattinen Suomi-auto Suomi-auto Kuljettajan ja etumatkustajan istuimissa korkeudensäätö Penkinlämmittimet edessä Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Mukautuva vakionopeudensäädin Kahdet renkaat Ajotietokone Turvaverhot edessä ja takana Tummennetut taka- ja sivulasit B-pilarista taaksepäin Kuljettajan polviturvatyyny Sivuturvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle Sähköikkunat edessä ja takana Audion ja vakionopeudensäätimen käyttökytkimet ohjauspyörässä Hands Free -käyttökytkimet Ohjauspyörän syvyys- ja korkeussäätö
Vaihtoautokysely