NISSAN Note 1,4 Visia M/T ESP 2010 210000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 3990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2010
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  210000km
 • Moottoritilavuus 1386
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus CHR-810

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Liukuvat ja taittuvat (60/40) takaistuimet Lämmitetyt etuistuimet Lämmitetyt etuistuimet Säädettävällä tihkutoiminnolla varustettu takalasin pyyhin ja pesin Takalasinlämmitin Tuulilasinpyyhkimissä kaksi nopeutta sekä portaaton tihkutoiminto Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt Sivuturvatyynyt edessä ABS lukkiutumattomat jarrut ja EBD elektroninen jarruvoiman jako Hätäjarrutustehostin Meikkipeili kuljettajan ja etumatkustajan häikäisysuojissa Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Ohjauspyörän korkeudensäätö AUX-liitäntä MP3-yhteensopiva CD-soitin Radio ja CD-audiojärjestelmä
Vaihtoautokysely