Mercedes-Benz B 180 A Edition One 2018 29000km, Jeni-AutoCenter, 24700€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  29000km
 • Moottoritilavuus 1595
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 127
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus VZV-559

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 1 omistaja Peruutuskamera Huoltokirja ESP ajovakauden hallintajärjestelmä ESP ajovakauden hallintajärjestelmä Automaatti-ilmastointi Semiautomaattinen ilmastointilaite Suomi-auto Comfort-alusta Säätyvä ohjaustehostus ja säätyvä ohjausvälitys 7-vaihteinen kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT Vaihtamispisteen näyttö Etuistuinlämmitys Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Kaksiosainen takaistuin (2/3 : 1/3) kääntömahdollisuus sekä istuinosien poistomahdollisuus Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kyynärnoja edessä, säilytyslokerollinen Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin Kahdet renkaat
Vaihtoautokysely