TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD-i Style 2019 69000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 39960€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2019
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  69000km
 • Moottoritilavuus 2487
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus SYV-961

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Synteettinen nahkaverhoilu sinisin koristeompelein Bi-LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, projektorityyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen ristiseläntuen säätö Sähkösäätöinen kuljettajan istuin Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet Lämmittettävä tuulilasin alareuna Takalasinpyyhin tihkutoiminnolla Tummennetut takalasit
Vaihtoautokysely