Toyota Avensis 2,0 D-4D Active Sedan 2015 217000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  217000km
 • Moottoritilavuus 1995
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 119
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus VXU-129

Lisätiedot: Peruutuskamera Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Huippusiisti Suomi-auto Suomi-auto Vetokoukku Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Lämmitettävät etuistuimet Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella Kahdet renkaat Ikkunaturvatyynyt: edessä ja takana Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella UV-säteilyä vähentävä tuulilasi ja ikkunat Vihertävät sävylasit Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä automaatti- ja turvatoiminnolla Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö Bluetooth® handsfree, säätimet ohjauspyörässä Lohkolämmitin
Vaihtoautokysely