Opel Corsa 5-ov Enjoy 1,2 Twinport 59kW/80hv M5 2007 231000km, Jeni-AutoCenter, 2450€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2007
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  231000km
 • Moottoritilavuus 1220
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 139
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus UKZ-510

Lisätiedot: Huoltokirja Suomi-auto Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP), luistonesto (TC) 3 pääntukea takana Aktiiviset pääntuet edessä Aktiiviset pääntuet edessä Kuljettajan istuimessa korkeuden säätö (4-suuntaiset säädöt) Lämmitettävät etuistuimet Kahdet renkaat Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja kattoturvatyynyt sekä turvavöiden esikiristimet edessä Poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny ABS-jarrut, levyt edessä, rummut takana, hätäjarrutustehostin (BAS) Sähkötoimiset etusivuikkunat Säädettävä ohjauspyörä, korkeus ja syvyyssuunnassa Audion kaukosäätö ohjauspyörässä Lohkolämmitin ja sisäpistoke Ohjauspyörä, 3-puolainen Kolmitoiminäyttö CD30 MP3 radio/cd-soitin, kolmitoiminäyttö, 7 kaiutinta
Vaihtoautokysely