OPEL ASTRA Sports Tourer MATRIX BUSINESS 1,4 Turbo Start/Stop 110kW AT6 Huippuhyvät varusteet 2017 86000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 17590€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  86000km
 • Moottoritilavuus 1399
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 128
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus LNU-882

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Nahkaverhoilu, musta IntelliLink Navi 900 ja USB -liitäntä, bluetooth, 6 kaiutinta, 8″ värinäyttö, musiikin suoratoisto Täydellinen huoltokirja Peruutuskamera Peruutuskamera ESP-ajonvakautusjärjestelmä Huippusiisti Suomi-auto Vetokoukku 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja Etumatkustajan istuimen kahdeksansuuntaiset säädöt Handsfree- takaluukku Kuljettajan istuimen kahdeksansuuntaiset säädöt Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet Lämmitettävä takaistuin Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Urheiluistuimet – musta, Formula Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, 3-puolainen
Vaihtoautokysely