SKODA OCTAVIA 1.0 TSI Ambition eTEC DSG Autom. 2022 22000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 25900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  22000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 96
 • Korimalli
 • Rekisteritunnus KUM-906

Lisätiedot: Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta LED-takavalot valoanimaatioilla ja peruutuskamera LED-takavalot valoanimaatioilla ja peruutuskamera Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit LED-takavalot valoanimaatioilla ja peruutuskamera Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit Kahdet renkaat Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa
Vaihtoautokysely