Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition eTEC DSG Autom. 2021 22000km, Jeni-AutoCenter, 26900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  22000km
 • Moottoritilavuus 999
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 115
 • Korimalli Sedan
 • Rekisteritunnus KUM-906

Lisätiedot: Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assistant – Ennakoiva turvajärjestelmä Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta LED-takavalot valoanimaatioilla ja peruutuskamera LED-takavalot valoanimaatioilla ja peruutuskamera Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit LED-takavalot valoanimaatioilla ja peruutuskamera Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit Kahdet renkaat Lämmitettävä, nahkainen sport-monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen + Tiptronic-vaihteenvalitsimet Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa
Vaihtoautokysely