TOYOTA RAV4 2,5 Hybrid AWD Premium Bensalämmitin puhelinohjauksella,kahdet hyvät renkaat. 2016 98000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 28900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  98000km
 • Moottoritilavuus 2494
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus SZC-535

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Panoraamakamera Peruutuskamera Pysäköintitutkat edessä ja takana Pysäköintitutkat edessä ja takana Huippusiisti Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Webasto/Eber Puhelinohjauksella Vetokoukku 18″Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Kuljettajan istuimen sähkötoiminen etäisyyden ja korkeuden säätö ja ristiseläntuki VSC-ajonvakautus Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimen sälkänojan kallistuksensäätö Adaptiivinen vakionopeussäädin Ikkunatummennukset takana Lämmittettävä tuulilasin alareuna Tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin JBL Premium -audio
Vaihtoautokysely