Toyota Yaris 1,5 Hybrid Style 5ov 2016 84000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  84000km
 • Moottoritilavuus 1497
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 82
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus GMC-167

Lisätiedot: 1-omistaja Relax turva voimassa 23.5.2024/15tkm asti Suomiauto Talvirenkaat 15″ aluvantein Kesärenkaat 16″ aluvantein Kesärenkaat 16″ aluvantein Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Moottorilämmitin, sisäpistoke + lämmitin Toyota Safety Sense -turvallisuuspaketti (Sis. Pre-Collision -järjestelmä (PCS), kaistavahti (LDA), automaattiset kaukovalot (AHB) sekä automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella.) Color Style -paketti (Sis. Mustaksi maalattu katto, pilarit, peilit ja etupuskurin yläosa, kaksivärinen istuimien verhoilu, kaksivärinen sisusta, musta sisäkaton verhoilu. Saatavilla metallivärin 1G2 ja helmiäisvärin 084 yhteydessä.) Chrome Pack (kromilistasarja) Peruutuskamera Navigointi Ajonvakautus (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeussäätö Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Takalasien ikkunatummennukset Takalasin lämmitys
Vaihtoautokysely