Nissan Qashqai DIG-T 115 Acenta 2WD 6M/T E6 Safety Pack 2016 45000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  45000km
 • Moottoritilavuus 1197
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NKN-563

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Etu- ja takapysäköintitutka Huoltokirja ESP -ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Aktiivinen pidonhallinta Suomi-auto Vetokoukku Etumatkustajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeuden säätö Kuljettajan ja etumatkustajan istuimen ristiselkätuen säätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone 6 turvatyynyä (kuljettajan, etumatkustajan ja sivuturvatyynyt sekä ikkunaturvaverhot), poiskytkettävä etumatkustajan turvatyyny Sadetunnistin Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa Tuulilasinpyyhkijät, joissa on ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto
Vaihtoautokysely