HONDA CR-V 1,6D Elegance Plus AT 2018 89000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 24900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  89000km
 • Moottoritilavuus 1597
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus EPN-436

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Pysäköintitutka (edessä ja takana) Lohkolämmitin ja sisäpistoke Lohkolämmitin ja sisäpistoke Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Joutokäynnin sammutusautomatiikka Kuljettajan istuimen manuaalinen korkeussäätö Kuljettajan istuimen sähköinen ristiselän tuki Lämmitettävät istuimet (edessä) Yhdellä liikkeellä taitettavat takaistuimet (60:40-suhteessa) Vakionopeussäädin ja nopeusrajoitin Sivuturvaverhot (edessä ja takana) Tummennetut takalasit Tuulilasinpyyhkimissä sadetunnistin Matkustajan SRS-turvatyyny Sivuturvatyynyt (edessä) Elektroninen jarruvoiman jakojärjestelmä (EBD) Hätäjarrutustehostin (BA) Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS)
Vaihtoautokysely