MERCEDES-BENZ GLC 350 e 4Matic A Premium Business 2017 91000km, Jeni-AutoCenter, 37500€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2017
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  91000km
 • Moottoritilavuus 1991
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 59
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus UZR-719

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi 7G-Tronic-automaattivaihteisto Aktiivinen pysäköintiavustin, sis. Parktronic-pysäköintitutkan ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä, jossa sivutuuliavustin ESP-kaarredynamiikka-avustin ESP-kaarredynamiikka-avustin Thermatic-ilmastointiautomatiikka Comfort -alusta, selektiivinen iskunvaimennus Korkean maavaran jousitus Latauskaapeli (4m) Wallboxille ja julkisille latauspisteille (400V 3-vaihe), Mennekes-liitin Vetokoukku Etuistuinlämmitys Etuistuinten korkeuden säätö Etuistuinten osittainen sähkösäätö Etumatkustajan istuimen käytön tunnistus turvatyynyn laukaisulle Kääntyvät takaselkänojat, kolmiosainen (40:20:40) Nelisuuntaisesti säädettävät pääntuet edessä ja kaksisuuntaisesti takana Oikean etuistuimen sähköinen säätö muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Ikkunaturvatyynyt Häikäisysuojissa valaistut peilit, suojat sivulle käännettävät
Vaihtoautokysely