VOLKSWAGEN PASSAT Variant Highline 2,0 TDI 140 kW (190 hv) 4MOTION DSG-automaatti Winter Edition 2016 177000km, Jeni-AutoCenter, 15900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  177000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 134
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus KNS-659

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Pysäköintitutka Park Pilot. Pysäköintitutkat edessä ja takana. Etäisyysnäyttö ja äänimerkki. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESC) Täysautomaattinen Climatronic-ilmastointi. Lämpötilansäätö kolmelle alueelle, epäsuoran tuuletus edessä, käyttömahdollisuus takapenkiltä. Edessä säilytyslokerollinen, pituus- ja korkeussäädettävä keskikyynärnoja – takana kaksi ilmansuutinta ja 12 V pistorasia Edessä säilytyslokerollinen, pituus- ja korkeussäädettävä keskikyynärnoja – takana kaksi ilmansuutinta ja 12 V pistorasia Etuistuimissa ristiseläntuensäätö Etumatkustajan istuimessa korkeuden, selkänojan kallistuksen ja ristiseläntuen säätö Mukautuva vakionopeussäädin ACC. Nopeudenrajoitin. Pysäytystoiminto DSG-automaatin yhteydessä Vakionopeussäädin. Nopeudenrajoitin Monitoiminäyttö Premium. Värinäyttö Sadetunnistin Edessä sivuturvatyynyt Ikkunaturvaverhot sivuikkunoissa Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle, matkustajan puoleinen kytkettävissä pois toiminnasta Monitörmäysjarrutus Sähkötoiminen seisontajarru Auto Hold -paikallaanpitoavustimella Sähkötoimiset lasinnostimet edessä ja takana Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Matkapuhelinvalmius Bluetooth Radio Composition Colour
Vaihtoautokysely