TOYOTA AVENSIS 1,8 Valvematic Linea Sol Wagon Multidrive S 2013 192000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  192000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 154
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus LLN-240

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Navigointijärjestelmä Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Toyota Touch & Go 6.1″ kosketusnäyttö Peruutuskamera VSC+ -ajonvakautus Automaattinen ilmastointi Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan ristiseläntuen sähkösäätö Lämmitettävät etuistuimet Takaistuimet: kääntyvät istuinosat Yhdellä liikkeellä taittuvat takaistuimet, jaettu 60/40 suhteessa Vakionopeudensäädin Ajotietokoneen ja räätälöityjen ominaisuuksien käyttö kosketusnäytöltä Monitoiminäyttö: keski- ja hetkellinen kulutus, toimintasäde, keskinopeus Lämmitettävä tuulilasin alareuna Sadetunnistin
Vaihtoautokysely