Skoda Octavia Combi 2.0 TDI 200 4×4 Scout DSG Autom. 2022 17000km, Jeni-AutoCenter, 44900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  17000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 151
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JTO-770

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Columbus-audio- ja navigointijärjestelmä, 10? värillinen kosketusnäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Head-up-tuulilasinäyttö Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Pysäköintitutkat edessä ja takana, etäisyysnäyttö radiossa Huonon tien paketti Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Takalasin pyyhin ja pesin Keskiturvatyyny Sähköisesti sisäänpäin taitettavat ulkopeilit ja automaattisesti tummentuva kuljettajan puolen ulkopeili Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta Sähkötoiminen takaovien lapsilukko
Vaihtoautokysely