SKODA Superb Combi 2,0 TDI 190 Style BusinessLine DSG Autom. 2018 127000km, Jeni-AutoCenter, 22900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2018
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  127000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 123
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus SMK-302

Lisätiedot: Alcantara ja nahkaverhoilu (istuinpinnat nahkaa ja Alcantaraa) Hätäpuhelu-, ajoturvapuhelu- ja asiakaspalvelupuhelupainikkeet Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, In Car Communication -järjestelmä ja langaton WLAN-tukiasema Vetokoukku, esiin taitettava Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivä- ja suuntavalot Kaksoisksenon-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto sekä LED-päivä- ja suuntavalot Peruutuskamera Huoltokirja Climatronic – kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja sisäilman kosteustunnistin Suomi-auto ISOFIX-kiinnitys oikeanpuoleisessa etuistuimessa Lämmitettävät takasivuistuimet Sähköisesti säädettävät etuistuimet, kulj.istuin muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Adaptive Cruise Assistant – Mukautuva vakionopeuden säädin Kahdet renkaat Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Lämmitettävä tuulilasi Mekaaniset takasivuikkunoiden ja takaikkunan verhot Mekaaniset takasivuikkunoiden verhot SunSet-tummennetut takasivulasit ja takalasi
Vaihtoautokysely