Toyota Yaris 1,5 Hybrid Style 5ov 2016 110000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 14300€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  110000km
 • Moottoritilavuus 1497
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 82
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus RSO-517

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Peruutuskamera Ajonvakautus (VSC) Kaksialueinen automaatti-ilmastointi 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet 60:40 suhteessa alas taittuvat takaistuimet Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuimen korkeussäätö Ajotietokone Monitoiminäyttö: audio, keskinopeus, kello, ulkolämpötila, polttoaineenkulutus, toimintasäde Ikkunaturvaverhot Takalasien ikkunatummennukset Takalasin lämmitys Tuulilasin ja takalasin pyyhin jaksokytkimellä Seitsemän SRS-turvatyynyä Hätäjarrutehostin (BA) Sähkötoimiset lasinnostimet edessä Sähkötoimiset lasinnostimet takana Audion säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö Mäkilähtöavustin (HAC)
Vaihtoautokysely