TOYOTA COROLLA Touring Sports 1,8 Hybrid Active 2020 75000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 23990€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  75000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus YXE-696

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja Defa moottorilämmitin 1.8 Hybrid, sisähaaroitussarja ja sisätilalämmitin 0/1100/1900W Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Ajonvakautus (VSC+), luistonesto (TRC) ja hätäjarrutehostin (BA) Automaattinen ilmastointilaite kuljettajan ja etumatkustajan erillisillä lämpötilan säädöillä Suomi-auto 60/40 suhteessa taitettava takaistuimet Comfort -etuistuimet LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Etuistuinten lämmitys Etumatkustajan istuimen korkeudensäätö Keskikyynärnoja takana Kuljettajan istuimen korkeussäätö Kuljettajan istuin sähköisesti säädettävällä ristiseläntuella Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Pääntuet takana 3 kpl Premiumväri
Vaihtoautokysely