Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150 4×4 Style DSG Autom. 2022 32000km, Jeni-AutoCenter, 49800€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Neliveto
 • Mittarilukema  32000km
 • Moottoritilavuus 1968
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 159
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus JTP-735

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Vetokoukku, sähköisesti esiin taitettava Amundsen-audio- ja navigointijärjestelmä, 8″ värillinen kosketusnäyttö, ääniohjaus ja langaton WLAN-tukiasema Nahkaverhoilu, istuinpinnat nahkaa ja keinonahkaa, sähköisesti säädettävät ErgoSeat-etuistuimet muistilla, säädettävä reisituki, hierontatoiminto ja istuintuuletus molemmissa etuistuimissa Huonon tien paketti Huonon tien paketti Park Assist – Automaattinen pysäköintiavustin Polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella Huonon tien paketti Lämmitettävä tuulilasi Nahkaverhoilu, istuinpinnat nahkaa ja keinonahkaa, sähköisesti säädettävät ErgoSeat-etuistuimet muistilla, säädettävä reisituki, hierontatoiminto ja istuintuuletus molemmissa etuistuimissa Poljinpinnat metallia, kumiset liukuesteet Infotainment Online, 1 vuosi + Care Connect, 1 vuosi Lämmitettävät takasivuistuimet Suedia-verhous, istuinpinnat nahkaa, keinonahkaa ja Suedia-mikrokangasta Sähköisesti säädettävät etuistuimet muistilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Lämmitettävä tuulilasi Laminoidut etusivulasit ja SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit SunSet-tummennetut takasivu- ja takalasit Lämmitettävä nahkainen monitoimiohjauspyörä, kaksipuolainen (radion ja puhelimen säätimet)
Vaihtoautokysely