TOYOTA YARIS 1,5 Hybrid Active 2021 30000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 20900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  30000km
 • Moottoritilavuus 1490
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 87
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus ESP-517

Lisätiedot: Lohkolämmitin ja sisäpistoke TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA Tehdastakuu voimassa 1 omistaja Peruutuskamera Peruutuskamera Yksialueinen automaatti-ilmastointi Vähän ajettu Huippusiisti Suomi-auto Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i), toiminta koko nopeusalue Kahdet renkaat Älypuhelimen integrointiominaisuus Kaistavahti ohjausavustimella (LTA) Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA) Kaukovaloautomatiikka (AHB) Plus-paketti (Hybrid Active) Sis. Toyota Touch with Go -mediakeskus navigoinnilla, 8″ mediakeskuksen näyttö, 15″kevytmetallivanteet, Smart Entry & Start -avaimeton käynnistys ja lukitusjärjestelmä, etusumuvalot, sähköisetlasinnostimet taakse, takaovien osittainen huopakangasverhoilu, sadetunnistin, automaattisesti himmentyvä taustapeili ja lämmitettävä ohjauspyörä Defa moottorilämmitin hybridi Kaukosäätöinen keskuslukitus
Vaihtoautokysely