Toyota Celica 1,8 VVT-i 3ov 2000 303000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 4900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2000
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  303000km
 • Moottoritilavuus 1790
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 185
 • Korimalli Coupe
 • Rekisteritunnus SYB-222

Lisätiedot: Ilmastointilaite KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Suomi-auto 50/50 alastaittuva takaistuimen selkänoja Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Kuljettajan istuimen korkeudensäätö Urheilulliset istuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Hyvät renkaat Kuljettajan laajakulmasivupeili Lasinpyyhkimien portaattomasti säädettävä jaksokytkin Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt Sivuturvatyynyt etuistuimissa ABS-jarrut + EBD (elektroninen jarruvoiman jako) Sähkötoimiset lasinnostimet mukavuustoiminnolla Ohjauspyörän portaaton korkeussäätö Lohkolämmitin ja sisäpistoke Mittaristonvalaistuksen säätö Radiovalmius kuudella kaiuttimella
Vaihtoautokysely