HYUNDAI i30 Wagon 1,6 GDI 6MT ISG iNNOVATION 2013 237000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 6790€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  237000km
 • Moottoritilavuus 1591
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 130
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus TZC-500

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä Automaattinen kaksialueilmastointi Kahdet renkaat Cluster Ionizer -sisäilmanlaadun valvontajärjestelmä Cluster Ionizer -sisäilmanlaadun valvontajärjestelmä ISG moottorin sammutus- ja käynnistysautomatiikka Mäkilähtöavustin (HAC) Vaihtamisopastin 60:40 suhteessa jaettava takaistuin Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuinlämmitys etuistuimella Kuljettajan istuimen korkeussäätö Pääntukien syvyyssäätö etuistuimilla Säädettävät pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Ajotietokone (käyttökielinä mm. englanti, ruotsi ja saksa) Turvaverhot edessä ja takana Sadetunnistin Sävylasit Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä
Vaihtoautokysely