Toyota Verso-S 1,33 Dual VVT-i Stop & Start Comfort Multidrive S 2014 109000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 13900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2014
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  109000km
 • Moottoritilavuus 1329
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 117
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus BRB-149

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK Peruutuskamera VSC ja BA (ajonvakautus ja hätäjarrutehostin) 2. rivi: taitto lattiatasoon Toyota Easy Flat -istuinjärjestelmä 2. rivi: taitto lattiatasoon Toyota Easy Flat -istuinjärjestelmä Etupenkit: etäisyyden ja kallistuksen säätö Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Kyynärnoja edessä ja takana Vakionopeussäädin Ajotietokone Automaattisesti tummentuva taustapeili Takalasinlämmitin ajastimella Tummennetut lasit: takasivulasit ja takalasi Ikkunaturvatyynyt (1. ja 2. istuinrivi) Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt. Etumatkustajan turvatyynyn poiskytkentä. Polviturvatyyny kuljettajalle ABS ja EBD (lukkiutumattomat jarrut ja elektroninen jarruvoiman jako) Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana automaattitoiminnolla Audiojärjestelmän säätimet ohjauspyörässä Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö
Vaihtoautokysely