Toyota Corolla Touring Sports 1,8 Hybrid Prestige Edition 2022 3000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 30900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2022
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  3000km
 • Moottoritilavuus 1798
 • Polttoaine Hybrid 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 103
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus NMP-244

Lisätiedot: TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Apuviivat peruutuskameran näytöllä Peruutuskamera Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Peruutuskameran kuva mediakeskuksen näytöllä Kaksialueinen automaatti-ilmastointi Ilmastointilaite 60/40 -suhteessa taitettavat takaistuimet Comfort-etuistuimet Etumatkustajan istuimen korkeussäätö Istuimien musta kangasverhoilu Keskikyynärnoja takana Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne Lastenistuimen ISOFIX-kiinnityspisteet Lämmitettävät etuistuimet Manuaalinen kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkötoiminen kuljettajan istuimen ristiseläntuki Säädettävät pääntuet takana (3 kpl) Säädettävä nopeudenrajoitin Älykkään adaptiivisen vakionopeussäätimen ohjaimet ohjauspyörässä
Vaihtoautokysely