OPEL ASTRA 5-ov Drive 1,4 Turbo ecoFLEX Start/Stop 103kW MT6 2015 71000km, Jeni-AutoCenter, 12900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  71000km
 • Moottoritilavuus 1364
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 129
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus MML-879

Lisätiedot: Osanahkaverhous – musta, Wega, Comfort-istuimilla (A51) Pysäköintitutka, sensorit edessä ja takana Huoltokirja ESP-ajonvakautusjärjestelmä Automaatti-ilmastointi, kaksivyöhykkeinen Automaatti-ilmastointi, kaksivyöhykkeinen 40/60 suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja Aktiiviset kaksisuuntaiset pääntuet edessä, säädettävät Etumatkustajan istuimen kaksisuuntaiset säädöt Kuljettajan istuimen nelisuuntaiset säädöt Lämmitettävät etuistuimet Pääntuet kaikilla istuinpaikoilla Takaistuimen kyynärnoja ja suksiluukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Ajotietokone ja Check Control Turvatyynyt edessä, sivuturvatyynyt ja verhoturvatyynyt Takalasinpyyhin tihkukytkimellä Oikea etuturvatyyny poiskytkettävissä ABS-jarrut, levyt edessä ja takana, hätäjarrutustehostin ja kaarrejarrutuksen hallinta Sähkötoimiset ikkunannostimet edessä
Vaihtoautokysely