BMW 518 F11 Touring 518d A Business Exclusive Pro Edition 1-om.Suomiauto,Viimosen päälle pidetty. 2016 192000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 16400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Takaveto
 • Mittarilukema  192000km
 • Moottoritilavuus 1995
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 118
 • Korimalli Farmari
 • Rekisteritunnus ZLJ-980

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Automaattivaihteisto (8-vaihteinen) Nahkaverhoilu ‘Dakota’ – Veneto Beige exclusive stitching – Veneto Beige/Black 1 omistaja Navigointijärjestelmä Professional Navigointijärjestelmä Professional Täydellinen huoltokirja,viimeisin 182000 km Peruutustutka (PDC) eteen ja taakse Dynamic Stability Control (DSC), ajovakauden hallintajärjestelmä Dynamic Traction Control (DTC), luistonestojärjestelmä Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin Huippusiisti Suomi-auto BMW TwinPower Turbo -moottoriteknologia Diesel -hiukkassuodatin (DPF) EU6 päästöstandardi Jarrutusenergian talteenotto Moottorin Auto Start/Stop -toiminto Etuistuimet osittain sähkösäätöiset Lämmitettävät etuistuimet Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa
Vaihtoautokysely