SKODA Yeti 1,4 TSI Experience Green tec 2013 156000km, Jeni-AutoCenter, 9900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2013
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  156000km
 • Moottoritilavuus 1390
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 148
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus YIJ-373

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Kaksoisksenonajovalot, kaarrevalotoiminnolla Pysäköintitutka taakse ESP/DSR- ajonvakautusjärjestelmä Climatronic – automaatti-ilmastointi Climatronic – automaatti-ilmastointi Huonon tien paketti Off Road -toiminto Säilytyslokero matkustajan istuimen alla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Kahdet renkaat Ajotietokone, jossa kaksi muistia. Toiminnot: kellonaika, ulkolämpötila, hetkellinen kulutus, keskikulutus, ajettu matka, matkan kestoaika, keskinopeus, ajomatka jäljellä olevalla tankillisella ja huollon tarpeen näyttö Aluvanteet Ikkunaturvatyynyt Automaattisesti tummentuva vasen ulkopeili ja Boarding Spots -maavalot Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyyny ja etuturvavöiden esikiristimet Sähkötoimiset ikkunat edessä ja takana, lapsilukko takana Sähkötoimiset ikkunat myös takana Nahkainen monitoimiohjauspyörä, kolmipuolainen (radion säätimet) Lohkolämmitin Swing-audiojärjestelmä
Vaihtoautokysely