FORD C-MAX Compact 1,5 EcoBoost 150 hv start/stop A6 Titanium 2016 48000km, Jeni-AutoCenter, 17900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2016
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  48000km
 • Moottoritilavuus 1498
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 149
 • Korimalli Minivan
 • Rekisteritunnus KNL-550

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi ESP – Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä sisältää luistoneston ja hätäjarruassistentin Ilmastointi – Elektroninen automaatti-ilmastointi (EATC) Mäkilähtöavustin Sähköinen ohjaustehostin (EPAS) Sähköinen ohjaustehostin (EPAS) Etuistuimet – Etumatkustajan istuin manuaalisesti 6-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Etumatkustajan säädettävä ristiselän tuki Etuistuimet – Kuljettajan istuin manuaalisesti 6-suuntaan säädettävä Etuistuimet – Kuljettajan säädettävä ristiselän tuki Etuistuimet – Lämmitettävät Takaistuimet – 60/40 suhteessa jaettava selkänoja Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin (sis. ajonopeusrajoittimen) Ajotietokone Turvatyynyt – Sivuturvaverhot edessä ja takana Takalasin pyyhin/pesin Tuulilasi – Lämmitettävä Tuulilasinpyyhkijät – Automaattiset sadetunnistimella Turvatyynyt – kuljettajan ja etumatkustajan Turvatyynyt – Sivuturvatyynyt edessä
Vaihtoautokysely