TOYOTA RAV4 2,0 VVT-iE Active Multidrive S 1-om.Suomiauto 2020 47000km, Auto-Jeni Oy, Varkaus, 33900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2020
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  47000km
 • Moottoritilavuus 1987
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 158
 • Korimalli Offroad
 • Rekisteritunnus ESC-984

Lisätiedot: Active Plus-paketti (Active) Sis. Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla, sähkötoiminen takaluukku, lämmitettävä tuulilasi, lämmitettävä ohjauspyörä, pysäköintitutka eteen ja Smart Entry & Start -avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä. Huom: vaikuttaa ajoneuvon CO2-arvoon (+1 g/km). KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi TOYOTA APPROVED VAIHTOAUTO TURVA 12 KK 1 omistaja Huippusiisti Huippusiisti Vetokoukku Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Defa moottorilämmitin 2.0 AWD-i, sisähaaroitussarja ja sisälämmitin 0/1150/1900W LED-ajovalot (lyhyet ja pitkät valot, heijastintyyppiset) Peruutuskamera opastinviivoin mediakeskuksen näytöllä Pysäköintitutka takana VSC-ajonvakautusjärjestelmä perävaunun vakautusominaisuudella (TSC) Automaattinen kaksialueinen ilmastointi 60:40 -suhteessa kaadettavat takaistuimen selkänojat Etuistuinten lämmitys Kuljettajan istuimen korkeuden säätö Adaptiivinen vakionopeussäädin Älykäs mukautuva vakionopeussäädin (ACC-i), kaikki nopeudet Etu- ja takamatkustajien ikkunaturvatyynyt Lämmittettävä tuulilasin alareuna
Vaihtoautokysely