HYUNDAI i20 Hatchback 1.0 T-GDi 100 hv 7DCT-aut. Comfort 2021 25000km, Jeni-AutoCenter, 18400€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2021
 • Vaihteisto Automaatti
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  25000km
 • Moottoritilavuus 998
 • Polttoaine Bensiini 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 122
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus YIU-612

Lisätiedot: KATSO KAIKKI VAIHTOAUTOMME http://www..JENI.fi Peruutuskamera dynaamisilla pysäköinnin ohjausviivoilla RVM (Rear View Monitor, with Dynamic Parking Guidance) Peruutustutka off-kytkimellä PDW (Parking Distance Warning, Reverse with off Switch) ESC-ajovakauden hallintajärjestelmä Manuaalinen ilmastointi Manuaalinen ilmastointi Mäkilähtöavustin (HAC) 60:40 suhteessa jaettava takaistuin Kuljettajan istuimen korkeussäätö Säädettävä istuinlämmitys etuistuimilla Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone (käyttökielinä mm. englanti, ruotsi ja saksa) Aero-tyyppiset tuulilasin pyyhkimet Lasinnostajien lasku ja nosto kertapainalluksella Sävylasit Etu-, sivu- ja ikkunaturvatyynyt Hätäjarrutusvaroitin (ESS) Sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät ulkopeilit Sähkötoimiset lasinnostajat etuovissa
Vaihtoautokysely