NISSAN Pulsar dCi 110 Visia 6M/T 2015 171000km, Auto-Jeni Oy, Pieksämäki, 6900€

 • Rahoituksella € /kk
 • Vuosimalli 2015
 • Vaihteisto Manuaali
 • Vetotapa Etuveto
 • Mittarilukema  171000km
 • Moottoritilavuus 1461
 • Polttoaine Diesel 
 • Ajoneuvolaji Henkilöauto
 • CO2-päästöt 94
 • Korimalli Hatchback
 • Rekisteritunnus YIX-475

Lisätiedot: Huoltokirja ESP-ajovakaudenhallintajärjestelmä Aktiivinen pidonhallinta Manuaalinen ilmastointi ja raitisilmasuodatin Suomi-auto Suomi-auto Kuljettajan istuimen korkeussäätö Lämmitettävät etuistuimet Suhteessa 60:40 jaettu taittuva takaistuin Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin Kahdet renkaat Ajotietokone 6 turvatyynyä Takalasin pyyhkimessä tihkutoiminto ja automaattinen pyyhintä peruutettaessa Tuulilasinpyyhkijät, joissa on ajonopeuden mukaan säätyvä tihkutoiminto ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Ohjauspyörän kallistus ja teleskooppinen säätö Lohkolämmitin ja sisäpistoke Äänentoiston, mittariston ja vakionopeussäätimen näppäimet ohjauspyörässä 5-tuuman värillinen Advanced Drive – Assist Display (ADAD) -näyttö
Vaihtoautokysely